Successful end of the year, start of the year and a little change at TalentStack!

Csapatunk ismét egy kiemelkedően sikeres évet tudhat maga mögött, nagyszerűen növekedtünk minden tekintetben 2021-ben is, így az elmúlt 3 évhez hasonlóan tavaly is sikerült több mint megduplázni az éves árbevételünket, mely immár jelentősen átlépte a 100 millió forintos bűvös határt. Életünkben tavaly megjelentek az első potenciális befektetők is, akiknek bár nemet mondtunk, érdeklődésük büszkeséggel töltött el minket.

Pengeéles IT Recruitment fókuszunknak, csapatunk tanácsadói, vállalati és RPO tapasztalatának, valamint emberközpontú, partneri együttműködésre nagy hangsúlyt helyező mentalitásunknak hála számos partnerünk elégedett a munkánkkal és tavaly is sokan választottak bennünket. Rengeteg a feladat (mint mindig), nagy lelkesedéssel vágtunk neki a 2022-es évnek is, és ennek már egy hónap után is megmutatkoznak az eredményei.

Ezúton is ki szeretném kifejezni a hálámat és elismerésemet nagyszerű csapatunknak: Eszternek , Kittynek, Debinek, Sacinak és persze Gabinak, akik szuperül helyt álltak a 2021-es évben, a folytatódó pandémia és az egyre keményedő IT piaci verseny ellenére!

Újévi fogadalmaink

  • A magyar Tech Recruitment körökben már széles körben ismert TalentStack Minőség™ megismertetése minél több új partnerrel és jelölttel!
  • Bővülés néhány hozzánk hasonlóan lelkes, és az IT világa iránt érdeklődő kollégával - juniorok, seniorok, gyertek, we are hiring!
  • Újabb hosszú távú kapcsolatok építése, a meglévő partnereinkhez hasonlóan, a magyar és globális IT piac krémjét reprezentáló munkáltatókkal.
  • Még több csapatépítő, önkénteskedés, belső és külső képzés, DIY-nap, és társasozás!

A 2022-es évben jómagam, aki eddig főként az operatív vezetői és RPO projekt feladatokat láttam el, február közepétől stratégiai és szakmai tanácsadóként segítem tovább a csapatot a háttérből, emellett új feladatkörben próbálom ki magam, más területen.

A TalentStack ügyvezetését, a partnerkapcsolatok építését és ápolását teljes egészében Gabi veszi át, egy kézbe összpontosítva ezzel ezeket a teendőket.

Gabi 15 évnyi tapasztalatával a hazai toborzási szcéna meghatározó szereplője, sikerének titka, hogy szolgáltató és vállalati oldalon is dolgozott, így pontosan ismeri az álláspiac szereplőinek elvárásait és változó igényeit, 8 éve dedikáltan IT területen. Trénerként számtalan hazai IT Recruitert és Sourcert segített tudása pallérozásában, kedvelt konferencia speaker, kerekasztalvendég és szívesen segíti önkéntes munkájával az álláskeresében elakadtakat, különösen, ha valamilyen hátrányos helyzetű csoportról van szó.

És végül, de nem utolsó sorban: az utóbbi több mint másfél évben Ő a TalentStack csapat, valamint a kiváló partnerkapcsolatok legfőbb és legenergikusabb - mindig mosolygós - mozgatórugója, keressétek őt bátran!

A 2021-es év után maximális lendülettel indult nálunk az idei év, ambíciózus terveinkben számos újdonság is szerepel, melyekről hamarosan hírt adunk. Partnereinknek ezúton is köszönjük a nekünk szavazott bizalmat, leendő ügyfeleinkkel várjuk az új találkozásokat!

Végül egy kis képválogatás a 2021-es évben is ilyen vidáman IT recruiterkedtünk :)

TalentStack 3rd birthday

Kedden szusszantunk egyet és csapatépítő napot tartottunk, sok játékkal, nevetgéléssel, sztorizással, grillezéssel, fröccsözéssel, tortával. Okunk volt ünnepelni! 

2021.06.24.
TalentStack 3rd birthday

Talentstack continues to expand!

Koronavírus ide vagy oda, nálunk nem áll meg az élet és feladatból sem lett és lesz ezután sem kevesebb.

2020.03.23.
Talentstack continues to expand!

Free Friday Advice

Please keep this in mind when writing your CV or a well-planned LinkedIn post! ;)

2019.07.26.
Free Friday Advice
Close