Yes, this is also an IT Recruiter ad!

We think it's a little different than the others, but come and see and decide for yourself!

Olyan brutál erősre sikeredett az első negyedévünk, hogy innentől lassan akár szabira is mehetnénk az év hátralevő részében, de mi inkább pörgünk tovább és növekszünk! Ki tart velünk? :)

Hogy kik vagyunk?

Mi egy kicsi és lelkes, jelenleg 5 fős IT recruitment ügynökség vagyunk. A klasszikus fejvadászaton kívül foglalkozunk recruitment folyamatfejlesztéssel, tanácsadással, sourcereknek / recruitereknek szervezett oktatással (IT Sourcing Bootcamp), és olyan is van, hogy időnként RPO-ban segít valamelyikünk egy-egy partnercégnél. Szeretünk önkénteskedni is, egyetemistáknak vagy rászorulóknak segíteni álláskeresés, karriertervezés témában.

Véges számú, ámde annál klasszabb ügyfelünk van, ami azt jelenti, hogy inkább dolgozunk kevesebb, de tuti jó pozíción, mert a MINŐSÉGet mindennél fontosabbnak gondoljuk és a deliveryben is ezt képviseljük. Hiszünk abban, hogy ott a helyünk, oda állunk be segíteni, ahova >>pont mi<< hiányzunk, ahol arra van szükség, amit mi tudunk és amilyen ars poetica mentén dolgozunk.

Szeretjük a partnereink szívébe zárni magunkat azzal, hogy közvetlenek vagyunk, velünk állítólag minden heti státusz call szórakoztató :) Ha mi ígérünk valamit, azt be is tartjuk. Ha valamihez nem értünk, nincs kapacitásunk, nem mi vagyunk a megfelelő partner, ajánlunk magunk helyett mást.

Leendő kollégáinknak azt ígérjük, hogy

  • nálunk valóban rugalmas a munkaidő, a munkarend, a munkavégzés helye: mindenki tudja a feladatát és úgy ossza be az idejét, ahogy neki jól esik, napközben is mehetsz ügyet intézni, kutyát sétáltatni vagy a közeli pékségbe frissen kisült pisztáciás csigát venni :)
  • nincsenek frusztráló és értelmetlen KPI-ok, álmatlan éjszakákat okozó targetek: együtt kitűzött és elérhető célok vannak, szigorúan a realitás talaján
  • nem kell megszakadni a munkában, egyszerre max 6-7 jól eladható pozíción dolgozunk fejenként
  • ha van kedved, affinitásod és épp úgy adódik, RPO lehetőség is van vállalati oldalon
  • szabadon szárnyalhatsz, mindenféle kreatív ötletet kipróbálhatsz, mi sem szoktuk visszafogni magunkat! :)
  • nálunk mindenki véleménye egyformán számít, a döntéseket közösen hozzuk, itt mindenki beleszólhat mindenbe, mindenki véleménye EGYFORMÁN FONTOS!

Kit keresünk?

Meglepő módon IT recruitert, Sourcert, Sourcing Recruitert, Recruitment Consultant-ot, nem a címke a fontos, hanem a tapasztalat és érdeklődés, ami mögötte van, no meg a személyes karrierterveid. Lényeg, hogy érezd, értsd, éld az IT Recruitmentet.

Ideális esetben agency oldalon dolgozol (vagy láttál már ilyet korábban) és ami fontos: szereted ezt. Vagy nem dolgoztál még ügynökségnél, de szívesen kipróbálnád. Élvezed, ha PARTNER lehetsz. Mi bátran adunk tanácsot, teszünk javaslatokat az ügyfeleinknek, saját céljaik mind jobb elérése érdekében. Többen ültünk már vállalati székben is, tudjuk mi a dörgés. Azt itt nem úszod meg, hogy egy igazi, jó tanácsadó lesz belőled! :)

Megtanítunk arra, hogyan légy nélkülözhetetlen és hogyan légy olyan csapat tagja, amire sokan gondolnak elsőként, ha segítségre van szükség. Gondoskodunk arról, hogy amikor képviselünk valamit, a partnerünk employer brandje általunk is erősödjön és a pozitív jelöltélményért is mindent megteszünk.

Az itt szerzett tudás és tapasztalat hosszú távra referencia lesz neked az IT recruitmentben. Veled együtt épül a TalentStack, a TalentStack által pedig épül a saját személyes IT recruiter branded. Win-win!

Miközben szeretjük a munkánkat, itt közben olyanok lehetünk, amilyenek szeretünk lenni "civilben" is. Imádunk hülyéskedni és minden létező módon szeretjük szórakoztatni magunkat, egymást, minden héten van közös online játékunk, van, hogy Szlengszótárat írunk, máskor vicces videókat készítünk, vagy kirakjuk a csapatot Duploból :)

Szeretünk úttörők lenni, elsőnek kitalálni dolgokat. Van pár olyan sourcing trükkünk, amitől rendszerint leesik a jelöltek álla (sajnos ezeket itt nem árulhatjuk el itt, de gyere és megtanítjuk! :)) Vagy ilyen elsőzés volt a nagy érdeklődésre számot tartó Túri Feris interjú.

We are Talentstack!

Mi pont azokat keressük, akiket egy >>pont ilyen<< hirdetés megszólít, a LinkedIn-en szórt sablonos üziket meghagyjuk másoknak :)

Here we go!

Igen, ez is egy IT Recruiter hirdetés!

Volna kedved megismerni minket?

Keress meg minket Gabin keresztül a gabi@talentstack.eu címen, Messengeren, LinkedIn-en, vagy egy tetszőleges, neked szimpatikus csatornán. Imádjuk a kreatív megoldásokat ebben is! Igyunk meg egy virtuális kávét és beszélgessünk, ígérjük, mindannyiunkkal lesz alkalmad megismerkedni :)

Üdv,

Gabi, Eszter, Kitty, Debi és Peti

Free Friday Advice

Please keep this in mind when writing your CV or a well-planned LinkedIn post! ;)

2019.07.26.
Free Friday Advice

Message in the bottle: dare to break out!

Néhány héttel ezelőtt az Autonómia Alapítvány által szervezett HRom program keretein belül találkoztam Orsós Pityuval és Lázók Jácinttal, akik ígéretes fiatal szakemberek, komoly célokkal, elképzelésekkel és remek tanulmányi háttérrel.

2019.04.09.
Message in the bottle: dare to break out!

TalentStack 3rd birthday

Kedden szusszantunk egyet és csapatépítő napot tartottunk, sok játékkal, nevetgéléssel, sztorizással, grillezéssel, fröccsözéssel, tortával. Okunk volt ünnepelni! 

2021.06.24.
TalentStack 3rd birthday

Hello, we are TalentStack!

After more than a decade spent in recruitment, we are here to offer our expertise to support companies with value-added services related to recruitment, employer branding, and employee engagement activities. 

2018.10.07.
Hello, we are TalentStack!
Close