Goodbye 2022!

What kind of year was 2022 at TalentStack? Busy, successful, fun and, compared to the previous ones, really tough!

Az IT recruitment izgalmasabb és egyben izzasztóbb, mint valaha. Időnként mi, a már sokat látott IT toborzók is szembesülünk olyasmikkel, amikre álmunkban sem gondoltunk. Idén is jó érzés, hogy számos cégnek segíthettünk a toborzásban, hogy megkereséseink zöme továbbra is ajánlásból jött és hogy megannyi álláskeresőt segíthettünk a váltásban.

Köszönjük a régi partnereinknek, hogy idén is segíthettünk, az új ügyfeleinknek a nekünk szavazott bizalmat! Örülünk, hogy nagyon sok helyen akár csak pro bono adhattunk tanácsokat az elindulásnál vagy az elakadásoknál, vagy tudtunk épp enyhíteni a bizonytalanságokon kurrens benchmark adatokkal.

Köszönjük a szakmabeli kollégáknak a jó beszélgetéseket, a tudás- és tapasztalatcserét, az érzést, hogy a jók nem konkurálnak, hanem barátságban megférnek ezen a kis piacon is egymás mellett, hisz mindenki valami másban erős.

A mi vezérelvünk idén is az volt: MINŐSÉGI szolgáltatást nyújtani, még akkor is, ha időnként úgy érezzük, a piac változásai miatt mostanra sokszor erős a szembeszél.

Örülünk, hogy mi továbbra is az a cég vagyunk, ahol új csapattagjainkat rugalmas foglalkoztatással, teljes vezetői transzparenciával, felesleges KPI-ok nélkül várjuk.

Szeretjük megünnepelni a sikereinket, a jeles napjainkat és nagyon éljük a társasjátékozást, számolatlan belső poénunk van mostanra, amit az évek alatt gyűjtögettünk: készek vagyunk megosztani a sok jót leendő csapattagjainkkal! Az egyik szemünk mindig nevet, szerencsére legtöbbször a másik is! :)

Boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek, találkozunk 2023-ban!

A TalentStack csapata

Ez pedig az idei képes összefoglalónk, aki szívesen találkozna velünk, szeretettel várjuk egy finom kávéra hétfői napokon a főhadiszállásunkon, a Bikás park mellett!

We help where we can - We've been to the HVG Job Fair

Mindig is szívügyünknek tekintettük az álláskeresői oldal támogatását, tesszük ezt olykor “hivatásszerűen”, a hétköznapokon magánemberként ismerősöknek, barátoknak, ismerős ismerősének és barát barátjának.

2018.10.08.
We help where we can - We've been to the HVG Job Fair

Yes, this is also an IT Recruiter ad!

We think it's a little different than the others, but come and see and decide for yourself!

2021.04.21.
Yes, this is also an IT Recruiter ad!

Talentstack continues to expand!

Koronavírus ide vagy oda, nálunk nem áll meg az élet és feladatból sem lett és lesz ezután sem kevesebb.

2020.03.23.
Talentstack continues to expand!
Close