Goodbye 2022!

What kind of year was 2022 at TalentStack? Busy, successful, fun and, compared to the previous ones, really tough!

Az IT recruitment izgalmasabb és egyben izzasztóbb, mint valaha. Időnként mi, a már sokat látott IT toborzók is szembesülünk olyasmikkel, amikre álmunkban sem gondoltunk. Idén is jó érzés, hogy számos cégnek segíthettünk a toborzásban, hogy megkereséseink zöme továbbra is ajánlásból jött és hogy megannyi álláskeresőt segíthettünk a váltásban.

Köszönjük a régi partnereinknek, hogy idén is segíthettünk, az új ügyfeleinknek a nekünk szavazott bizalmat! Örülünk, hogy nagyon sok helyen akár csak pro bono adhattunk tanácsokat az elindulásnál vagy az elakadásoknál, vagy tudtunk épp enyhíteni a bizonytalanságokon kurrens benchmark adatokkal.

Köszönjük a szakmabeli kollégáknak a jó beszélgetéseket, a tudás- és tapasztalatcserét, az érzést, hogy a jók nem konkurálnak, hanem barátságban megférnek ezen a kis piacon is egymás mellett, hisz mindenki valami másban erős.

A mi vezérelvünk idén is az volt: MINŐSÉGI szolgáltatást nyújtani, még akkor is, ha időnként úgy érezzük, a piac változásai miatt mostanra sokszor erős a szembeszél.

Örülünk, hogy mi továbbra is az a cég vagyunk, ahol új csapattagjainkat rugalmas foglalkoztatással, teljes vezetői transzparenciával, felesleges KPI-ok nélkül várjuk.

Szeretjük megünnepelni a sikereinket, a jeles napjainkat és nagyon éljük a társasjátékozást, számolatlan belső poénunk van mostanra, amit az évek alatt gyűjtögettünk: készek vagyunk megosztani a sok jót leendő csapattagjainkkal! Az egyik szemünk mindig nevet, szerencsére legtöbbször a másik is! :)

Boldog ünnepeket kívánunk mindenkinek, találkozunk 2023-ban!

A TalentStack csapata

Ez pedig az idei képes összefoglalónk, aki szívesen találkozna velünk, szeretettel várjuk egy finom kávéra hétfői napokon a főhadiszállásunkon, a Bikás park mellett!

TalentStack 3rd birthday

Kedden szusszantunk egyet és csapatépítő napot tartottunk, sok játékkal, nevetgéléssel, sztorizással, grillezéssel, fröccsözéssel, tortával. Okunk volt ünnepelni! 

2021.06.24.
TalentStack 3rd birthday

Free Friday Advice

Please keep this in mind when writing your CV or a well-planned LinkedIn post! ;)

2019.07.26.
Free Friday Advice

Yes, this is also an IT Recruiter ad!

We think it's a little different than the others, but come and see and decide for yourself!

2021.04.21.
Yes, this is also an IT Recruiter ad!

Message in the bottle: dare to break out!

Néhány héttel ezelőtt az Autonómia Alapítvány által szervezett HRom program keretein belül találkoztam Orsós Pityuval és Lázók Jácinttal, akik ígéretes fiatal szakemberek, komoly célokkal, elképzelésekkel és remek tanulmányi háttérrel.

2019.04.09.
Message in the bottle: dare to break out!
Close